Kost och träning

Kost- och träningskonsult

Jag är utbildad Certifierad Kost och Träningskonsult vid The Academy i Stockholm. I dagsläget erbjuder jag tjänster inom LPG-massage,
men inom kort kommer jag även starta upp rådgivning inom kost och träning. Läs mer om detta nedan.

LPG-massage

LPG-massage är en djupgående bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG ökar även fettförbränningen och sätter igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen. LPG reducerar celluliter och stramar upp huden.

Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Du boostar effekten av kost och träning och kan forma kroppen på specifika områden.

kost

Kosten ser idag väldigt annorlunda ut än för bara 10-20 år sedan, snabbmatskedjor och halvfabrikat finns i mängder. Kosten är en viktig del i hur vi mår och hur vår mage fungerar, den ska ge oss energi och näring som håller över hela dagen.

Jag gör inga kostscheman att följa, utan coachar och vägleder till smartare och hälsosammare matval. Mat behöver inte vara krångligt, det ska vara gott och enkelt.

För mer information, maila kontakt@beestrong.se

Träning

Träning och all fysisk aktivitet bidrar till att vi mår bra. Vår kropp är gjord för att användas och mår bäst i rörelse. Det bidrar till att stärka vårt skelett, påverkar blodtrycket positivt och motverkar skador och värk. Fler positiva effekter är att syreupptagning, balans och kondition förbättras, samt att hjärtat stärks och blodcirkulationen ökar. Fysisk aktivitet motverkar även stress, förbättrar sömn och stärker den mentala hälsan.

Låt träning och fysisk aktivitet bli ett naturligt inslag i ett friskare och gladare liv, jag hjälper dig på vägen. För mer information, maila kontakt@beestrong.se

LPG-massage

Kontakt
Helena Apelgren
kontakt@beestrong.se
070 – 562 33 01